Om HS Creative

Som content-strateg kan jag hjälpa dig och ditt företag att maximera din affär genom relevant kommunikation till din målgrupp. Vi tar tillsammans fram en  genomarbetat plan med din kund i fokus, som kommer ge er en mer hållbar affär med långvariga och nya kundrelationer.

Jag över 16 års erfarenhet av digitalutveckling inom mediabranschen och kan lätt förmedla och förenkla dina digitala produktioner. Hos mig är din kund och er affär i fokus. Jag vet att det är viktigt att alltid utgå från er kunds behov för att kunna bidra till ert företags framgång.

​Med ett personligt och inspirerande sätt och med passion och resultatfokus kan vi tillsammans göra skillnad både för er kunds behov, er affär och era medarbetare. Låt oss träffas och prata om vad jag kan göra för just ert företag.

Med mig får ni en engagerad och inspirerande konsult som arbetar både med strategier och genomförande.

Hanna-Sofia Berns
Content & creative manager

recept.nu

Grundare av recept.nu

Nu kallad köket.se, Sveriges största matsajt, med över 800′ unika besökare i veckan. Strategisk, operativ och ansvarigutgivare.

Planeringsredaktör för Nyhetsmorgon

Planeringsredaktör för Sveriges största morgonshow Nyhetsmorgon. Detta genom nya riktlinjer, strategier och innehåll mot rätt målgrupp i rätt tid.

TV4

Produktutvecklare TV4

Hur utvecklar du din affär/produkt i det nya digitaliserade samhället.

Jag har lång erfarenhet av tjänstedesign och produktutveckling på TV4.